Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Sziasztok, a Samba NMBD modulját hogyan lehet rávenni, hogy hagyja abba a logszemetelést (mégiscsak SD kártyára megy, és az meg "kopik" a folyamatos írástól):
[2020/03/30 16:19:14.892514, 0] ../source3/nmbd/nmbd_namequery.c:109(query_name_response)query_name_response: Multiple (6) responses received for a query on subnet 192.168.1.y for name WORKGROUP<1d>.This response was from IP 192.168.1.x, reporting an IP address of 192.168.1.z.Kutakodtam a neten, arra jutottam, hogy ha ezeket beírom, akkor elmúlik:
local master = nodomain master = nopreferred master = noNem nyert.
A másik IP, amire hivatkozik, az egyébként egy raspberry a helyi hálón, de igazából nekem abszolút nem kell ez a marhaság, csak egy sima SMB fájlmegosztást akarok használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest