Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
inf3rno
üzenetére
A lutris kifejezetten windows-os játékok telepítését segíti. Olyan scripteket tartalmaz, amik automatikusan leszedik a lauchereket (Battle.net, Uplay, egyebek) és leszednek egy rakás extra függőséget, amik a közösség szerint szükségesek a játék futtatásához. Ráadásul grafikus felületen Te magad is tudsz a beállításokon módosítani.
A Wine telepítése szükséges hozzá, hacsak nincs felrakva a Steam a Protonnal.
(#29878): Én használtam, mert a Witcher 3-at Steam Play-en toltam. Mostanra hozza aránylag azt a szintet vele a játék, mint amit Windows-on. Viszont nem Steam-es cuccokat szerintem nem annyira triviális futtatni rajta, pláne Lutris nélkül.
Egyébként van játék fokusszal rendelkező Linux topik, csak nem fájóan népszerű és az első hsz még nem lett kidolgozva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest