Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandrake83
csendes tag
Hi all! Kérdésem a következő: van két scriptem ami e-mail-t küld nekem ( mutt+exim4) ha be ill. kikapcsolnak egy linuxos gépet. Kérdésem, hova tehetném be ezt a két szkriptet (be és ki nevű szkript) hogy értelemszerűen induláskor fusson le a BE nevű szkript, kikapcsoláskor pedig a KI nevű szkript...Szóval ezt szeretném, rem érthetően fogalmaztam. Gondolom az /etc/rc0.d és rc6.d-ben kellene matatnom a kikapcsolásnál, a bekapcsolásban pedig az init.d-ben valahol, de nem világos... Előre is köszi a válaszokat, bocs a láma kérdésért....
Ja: Ubuntu Server
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Változatos hardverbokréta
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest