Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Mr Dini
üzenetére
Talán kicsit megkésett és hát nem is ez a csuda firewalld, de iptables legalább működik, mindig

iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp -i BEJÖVŐ_INTF --dport 42300 -j DNAT --to-destination fedora.server.ip.cime:32400iptables -A FORWARD -p tcp -d fedora.server.ip.cime --dport 32400 -m state --state NEW,ESTABLISHED,RELATED -j ACCEPTEzeket az ufw, firewalld meg egyéb kotlákat sosem értettem személy szerint. Plusz absztrakció, össze-vissza kever mindent egy átláthatatlan katyvasszá, de szinte ugyanolyan explicit módon cli -ből írod. Nekem vagy iptables vagy (és) valami webes felület rá ahol tudok értelmesen rendszerezni. Oké túloztam és hazudtam, vannak baromi jó cli -k, csak az nem az ufw/firewalld, hanem mondjuk a forti tűzfalaké vagy a vyos
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest