Hirdetés
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Két újabb kérdés:
1. Tudja valaki, a google chrome (tehát nem a chromium), hol tárolja a cookie-kat, illetve ha nem mondom neki, hogy törölje azokat, akkor miért törlődnek időnként mégis?Átköltöztem 16.04-ről 18.04-re, áthoztam a ~/.mozilla könyvtár és a ~/.config/google-chrome teljes tartalmát a régi rendszerről.
A Firefox úgy-ahogy rendben van, csak a cache tűnik hiányosnak, a chrome alól viszont eltűnt az összes cookie, viszont az egyéb history adatok megmaradtak.2. Van egy "apró" rsync logom. A végén ott van, hogy voltak hibák másolás közben, de hogy konkrétan hol, az nem derült ki. Hogy tudnám a kb. kettőszázezer sorból kiszűrni a "zajt" és megtalálni benne az érdemi hibaüzeneteket? Van erre valakinek ötlete?
ui: bevallom, most kihagytam a google-t, egyből ide jöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A Tencent lehet a Highguard titkos fő pénzügyi támogatója
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest