- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Két újabb kérdés:
1. Tudja valaki, a google chrome (tehát nem a chromium), hol tárolja a cookie-kat, illetve ha nem mondom neki, hogy törölje azokat, akkor miért törlődnek időnként mégis?Átköltöztem 16.04-ről 18.04-re, áthoztam a ~/.mozilla könyvtár és a ~/.config/google-chrome teljes tartalmát a régi rendszerről.
A Firefox úgy-ahogy rendben van, csak a cache tűnik hiányosnak, a chrome alól viszont eltűnt az összes cookie, viszont az egyéb history adatok megmaradtak.2. Van egy "apró" rsync logom. A végén ott van, hogy voltak hibák másolás közben, de hogy konkrétan hol, az nem derült ki. Hogy tudnám a kb. kettőszázezer sorból kiszűrni a "zajt" és megtalálni benne az érdemi hibaüzeneteket? Van erre valakinek ötlete?
ui: bevallom, most kihagytam a google-t, egyből ide jöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- BMW topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest