Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
kovaax
üzenetére
Ezt eddig nem tapasztaltam, de ha te igen biztosan előfordulhat. Mondjuk ilyen "szoftvernek" csúfolt szemetekkel, mint oracle meg java nem biztos, hogy bármi másban keresném a hibát
bambano személy szerint nekem messzemenőkig túl explicit és feleslegesen szájtépő a sysvinit. Ettől függetlenül ilyen extrém felhasználásban mint a tiéd, lehet, hogy jobb, vagy neked jobb, ezt nem vitatom, mert nem próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest