Hirdetés
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Teljesen elveszek ezekben a dolgokban... El tudok küldeni
git send-emailhasználatával diff fájlokat levlistára? (ha igen, valami példát mutassatok pls)Minden egyes leírás amit találok azok git commitokból készítenek patch-et, de eleve nem git repóval dolgoztam, hanem csak fogtam a kernel forrást zipből, csináltam egy régit meg egy újat és az újban a két módosított fájlból csináltam 1-1 diff-et a régihez képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Apple asztali gépek
- Kuponkunyeráló
- ZIDOO médialejátszók
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Windows 11
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő