- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen egeret válasszak?
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
dr_strange #280 üzenetére
Pussz nem hinném, hogy megvetted jogtisztán a Nero-t Win alá
Én nem gyanísottam meg, csak okkifejtést végeztem. Tisztában vagyok a Trial verzió és a Bundle verzió fogalmával, de ezen mondatomat kivéve, szerintem minden egyes szavam igazságot hordoz magában, de szerintem még a fenti mondatom is. Hiszen arról beszéltem, hogy egy alapból fizetős termék sohasem lesz egy lapon említhető egy nyílt szoftverrel, mert a kettőt nem ugyanolyan fejlesztők készítik, valakiknek ez ''Munka'' valakinek pedig ''Szórakozás''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest