Hirdetés
- Fujifilm X
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felora:)
tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Igen. Újonnan vettem en bontottam ki. De a smart erteket is ha megnezed azt par honap alatt hozta ossze (kb. 3-4). Minden ujrainditasnal a disk usage kinullazodik es irtam is, hogy azt a 242+ gb adatmennyiseget 30 ora alatt irta fel a lemezre. Viszont ugye a tarhely nem valtozik. Annyi, hogy amiota swapoff -a nyomtam neki ugy nez ki normalisan uzemel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest