Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Olyan, amire 50MB isot lehet mountolni
Pont, mint a 10 évvel ezelőtti verzióira 
Különben nem lenne gond... Berántom az OS Boot Only telepítőjét, és hajrá... De az is 3-400MB@Ivana : Olvastam, valami ilyen lesz... Illetve van még pár ötletem, Damn Small Linuxszal...
@Lenry : Én tavaly nyáron... Csak ott hibásan ment át a CD image, és kollega elakadt - be lehetett bootolni, de összedőt a telepítő. A helyi IT meg hazament valami soknapos ünnepre. Karakteres módban elindítottuk, csiholtunk hálót, megmutattuk neki a repot egy másik gépen, és ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- E-roller topik
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro PCI-E videókártyák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont, mint a 10 évvel ezelőtti verzióira