Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
válasz
CsaBully
üzenetére
Anno nekem a debian akkor vagta el magat, amikor egy idosebb gepet szerettem volna upgrade-elni. A tool egesz jol felmerte, hogy van meg 4GB szabad hely a root particion ami pont eleg lesz a 2.5GB letoltott upgrade-nek. (kicsit furcsaltam mondjuk, mert kicsomagolva biztos boven 4GB folottire mondtam volna az osszmeretet, de hat nem gondoltam volna hogy az en dolgom lenne megtippelni) Mondtam neki hogy hajra. A letoltes meg jol is ment, de telepites kozben tenyleg elfogyott a szabad hely, amit az egesz rendszer ugy reagalt le, hogy teljesen elhalt. Ujrainditas utan meg nem bootolt. Azota sem bootoltam debiant.
Az arch-ot meg kezdik elhanyagolni. Mostansag nagyon sok olyan csomag kerul a repokba, amik full instabilak es mintha egyaltalan nem teszteltek volna a mukodesuket. Nalam kb minden masodik heten eltort valami amit egy ido utan meguntam es valtottam gentoora. Gentooval viszont full elegedett vagyok. Grub, systemd, dbus, qt es tarsaik nelkul pedig nagyon passzentos.
BTW szerintem ez egyaltalan nem halado kerdes hiaba szol a "halado linuxokrol"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- iPhone topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest