Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Itt teszem fel a kérdést mert linuxom van, hangout topik meg nincs

firefox 49.0.2 használatával a https://hangouts.google.com-ra szeretnék bejelentkezni de a cookiek tiltva vannak, csak kivételeket adok hozzá. Amiket a neten fel lehetett lelni azokat hozzáadtam, megnéztem a network konzollal is elvileg nem jön más (gondolom valami script mágia van). Szóval csak akkor működik, ha engedélyezem az összes cookiet globálisan, de utána hiába nézem a cookie listát nem is látok benne újat. Talán beállít egyet amit rögtön töröl, nem tudom.
Valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest