Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
syler123
üzenetére
Nyilván, annyit nem ér szórakozni vele. Ha most kikapcsolt naplózással Ext4-gyel jó, akkor ok. MiniTool programot ExtFS-hez meg felejtsd el...
AOMEI, EaseUS inkább, igaz Ext4-et nem tud egyik sem...Ahhoz akkor már a GParted való egy live rendszerről bebootolva. Azzal még HSF+ra is tudtam formázni külső meghajtót, igaz előtte a hfsprogs telepítése kellett.
Próbáltam JMicron JMS567 chipes külső házzal is, ott nem volt gond desktop Linux esetében. A két vezérlő meg eléggé hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
AOMEI, EaseUS inkább, igaz Ext4-et nem tud egyik sem...Ahhoz akkor már a GParted való egy live rendszerről bebootolva. Azzal még HSF+ra is tudtam formázni külső meghajtót, igaz előtte a hfsprogs telepítése kellett.