Hirdetés
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Én is már csak a Skype miatt, bár én a 4.3-assal is meg vagyok elégedve. Mondjuk nem használnám, nem szeretem, de néhány ismerős ragaszkodik hozzá, hogy ezen tartsuk a kapcsolatot. Amúgy nincs is fent nálam másik M$-tos program, talán csak a ms-core-fonts, de azt is a Wine tette fel automatikusan, nem én. Amúgy se Windows, se semmi nincs a gépemen, még csak másik partíción vagy virtuális gépen sem, és teljesen jól el lehet lenni nélküle. 1-2 windowsos program hiányzik (uTorrent, foobar2000), de meg tudtam oldani a hiányukat, még ha csak nehezen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kutya topik
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest