- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
hódmaci #20191 üzenetére
Na.. már előrébb vagyunk mint voltunk
A chroot működik...
A grub installnak csupán a GPT-s winyóval van gondja. Ha ezt megoldjuk akkor jó lesz.
(Csak mgegjegyzem, hogy ez a GPT-s "hülyeség" a win7-nek egyáltalán nem kell. akár simára is formázható és akkor nem szívat halálra)
Utánna is nézhetek, hogy miként lehet oda felvarázsolni, (mert én még nem csináltam ilyet), de ha valaki tudja fejből, akkor adok neki időt kibontakozni. Most nincs időm guglizni
Ezt azért javaslom olvasni. Tudom, hogy ARCH, de az elv ugyanaz.
Vagy ezt . Csak gugliztam egy kicsitEgyébként javitsatok ki de a GPT-s lemezhez a win7-nek is UEFI boot kell
Arra meg 32-bit nem telepthető sem windovból sem linuxból !Ha az én vinyóm lenne akkor kinyírnám a GPT. (Lehet, hogy maradi vagyok, de én a következő hiper szuper laptopomon is megpróbálom felszámolni..... (bár én már nem használok 32 bites oprendszert)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest