- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Windows mellé szeretnék Kubuntut telepíteni (ezzel idáig nincs is gond, csináltam már számtalanszor, de most valami nincs rendben).
Egy pár hónapja csak Windows van a gépen most viszont, hogy van már 14.04, gondoltam újra felrakom másodlagos oprendszernek a Kubuntut. Mivel nem volt most a gépen csak windows, így az egyik partíciót lezsugorítottam lemezkezelőben, így maradt egy 100gb-s partíció a Kubuntunak.
Viszont az a helyzet, hogy a telepítő az összes partíciót egy partíciónak lát (kivéve azt, amin a Win7 van, azt külön veszi, viszont a maradék hármat, (amiből egy a Kubuntué lenne) azt egynek mutatja, ezáltal nem is tudom telepíteni, csak ha formázom a hdd-t, amit viszont nem szeretnék. Mindenhogy próbáltam már, kipróbáltam úgy is, hogy exFAT fájlrendszerűre formázom azt a partíciót, amit a Kubuntunak szánok, hátha akkor külön nézi, de nem akkor is egy nagy ntfs partíciónak veszi őket. Ha kitörlöm a partíciót, akkor is ntfs partíciónak látja.
Mit tudok ennek csinálni, anélkül, hogy formázni kellene az egész hdd-t?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged