- Apple asztali gépek
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Másik kérdés. Egy ismerősöm mondta, hogy tök jó véletlen törlések ellen, ha törlünk egy fájlt a szerveren, akkor az igazából nem törlődik, csak áthelyeződik egy másik mappába és x nap múlva ürül az a mappa. Próbálom megkeresni google-be, de nem sok sikerrel jártam. Ötlet?
KaiotEch: Google-n kerestem én is. Viszont én itteni véleményekre vagyok kíváncsi, nincs időm "tesztelgetni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promotálja X3D-s CPU-it az AMD
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest