- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
PumpkinSeed #18855 üzenetére
pc-s debianokon a /var/log alatti logokból kiderül, ha az oom killer gyalulta ki a programodat, azt nem tudom, árpin mi van, logolnak-e vagy inkább védik a memóriakártyát az írástól.
rosszul írtam, nem kilépni kell a screenből, hanem detach-olni. normálisan menni kellene, szerintem nagyon sokan használnak így rtorrentet és nincs vele baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Félgép-i7-12700K / MSI MAG B760 TOMAHAWK / 32GB 5600MHz
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest