Hirdetés
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Van egy kis otthoni központi gépem/ szerverem, amin jelenleg egy LAMP fut (és még sok minden más, ami most nem ide illik). A lényeg az, hogy szeretnék egy ownCloud rendszert kialakítani, de abba a problémába ütköztem, hogy rettenetesen megnő a CPU-Load, amikor az apache próbálja kiszolgálni a kéréseimet. (Több 100 GB-s kérések, szóval valahol érthető...) Ált. 1,0-0,4 között alakul a load-m optimális esetben, amikor rádurranok a kis cloudomra, akkor igencsak meg tud ugrani és sokszor 7,0-11,0 között alakul a dolog. Azért fura, mert csak én használom.
A kérdés az, hogy esetleg egy PHP Appszerver esetleg segítene-e a problémámon, segítene-e az apache-n, hogy kiszolgálja a kéréseimet? Ha igen, akkor mit ajánlotok?
OC 5
Debi 7
PHP 5.4(Remélem nem kérdeztem hülyeséget..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest