- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Van egy kis otthoni központi gépem/ szerverem, amin jelenleg egy LAMP fut (és még sok minden más, ami most nem ide illik). A lényeg az, hogy szeretnék egy ownCloud rendszert kialakítani, de abba a problémába ütköztem, hogy rettenetesen megnő a CPU-Load, amikor az apache próbálja kiszolgálni a kéréseimet. (Több 100 GB-s kérések, szóval valahol érthető...) Ált. 1,0-0,4 között alakul a load-m optimális esetben, amikor rádurranok a kis cloudomra, akkor igencsak meg tud ugrani és sokszor 7,0-11,0 között alakul a dolog. Azért fura, mert csak én használom.
A kérdés az, hogy esetleg egy PHP Appszerver esetleg segítene-e a problémámon, segítene-e az apache-n, hogy kiszolgálja a kéréseimet? Ha igen, akkor mit ajánlotok?
OC 5
Debi 7
PHP 5.4(Remélem nem kérdeztem hülyeséget..)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest