Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mini PC
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Van egy kis otthoni központi gépem/ szerverem, amin jelenleg egy LAMP fut (és még sok minden más, ami most nem ide illik). A lényeg az, hogy szeretnék egy ownCloud rendszert kialakítani, de abba a problémába ütköztem, hogy rettenetesen megnő a CPU-Load, amikor az apache próbálja kiszolgálni a kéréseimet. (Több 100 GB-s kérések, szóval valahol érthető...) Ált. 1,0-0,4 között alakul a load-m optimális esetben, amikor rádurranok a kis cloudomra, akkor igencsak meg tud ugrani és sokszor 7,0-11,0 között alakul a dolog. Azért fura, mert csak én használom.
A kérdés az, hogy esetleg egy PHP Appszerver esetleg segítene-e a problémámon, segítene-e az apache-n, hogy kiszolgálja a kéréseimet? Ha igen, akkor mit ajánlotok?
OC 5
Debi 7
PHP 5.4(Remélem nem kérdeztem hülyeséget..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő