Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Plexi topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Mivel itt nem nagyon kaptam választ, elkezdtem neten kutakodni, más fórumon ezt ajánlották, így megpróbáltam. Egyébként úgy néz ki megoldódik a TP-Link Wifi gond is, a fórumon a disztró készítője is aktív, nekem ő maga válaszolt. Nem ismert, de ha stabilan tudja azt, amire nekem kell... ennél többre nincs is szükségem. Készítek magamnak egy leírást, amolyan hülyegyereknek valót, feltolom a gépekre, készítek egy image-et és elfelejtem az egészet. Évente ránézek van-e újabb verzió és kész. Nem kell mélyebben belemenni és nem is akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Ford topik
- Brave
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest