- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Linux Mint-re telepítettem fel egy nemhivatalos Google Drive klienst, konkrétan az Insync-et, ez alapján a leírás alapján: [link].
A cégnél két gép van bent, mindkettőn Linux Mint 13 LTS x86 Mate van fent.
Az elsőre úgy 1,5 hete simán felment a megadott parancsokat sorban beírva, és működik. Aztán még hozzáadtam az "indítópult"-hoz, párszor újraindítottam, próbálgattam hogy megy a szinkronizálás (notiról beléptem a webes klienssel, és néztem a változást), és tökéletes.
Pár napja épp bent voltam megint, és volt néhány perc, amikor nem használták a gépet, ezért nekiálltam felrakni a másik gépre is, de ott nem sikerült.
Kidobott valami hibát, sajnos nem tudom már biztosan hol, de talán a wget-nél. Utána azért megpróbáltam a többi parancsot is beírni, asszem talán ott is volt hiba. Végül az Insync megjelenítette a böngészőablakot (Firefox), ahol be kell írni az account infókat, meg gépnevet választani, ezt megadtam, de nem jelent meg a program ikonja a tálcán.
Egy újraindítást még csináltam, utána sem ment, de aztán át kellett adnom a gépet, nem tudtam vele többet próbálkozni akkor.Net működött a 2. gépen is, direkt próbáltam közben (LAN-on - vezetékes, T-s ADSL a szolgáltatói modem+WiFi router kombóval).
Csak részlegesen tudom, ezért megkérdezném tőletek, pontosan melyik parancs mit csinál ?
Gondolom a legjobb lenne, ha a visszajelzéseket/kimeneteket írnám be, és az alapján tudnátok segíteni, de nem tudom mikor lesz úgy időm, hogy olyankor menjek be, amikor hosszabb ideig nem használják a gépet.A két gépet annó egy - linuxhoz nálam mindenképp jobban értő - kollégával együtt telepítettük, szóval a forrás mindenképp ugyanaz.
Ami különbség még esetleg, hogy az első gépre (amire simán felment az Insync) lett még pár dolog installálva.
Azt hiszem a CVLC kapcsán is felrakott pár dolgot a kollega (nem ment elsőre, és nem tudta biztosra mi a gond), illetve próbáltunk felrakni egy ZoneMinder-t is (felrakni sikerült is, csak a kamerát nem tudtuk beállítani - vagy nem volt kompatibilis vele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest