Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Sima internetezést értettem alatta, a torrent mögé akartam írni, hogy kliens.

Én is azt a kettőt gondoltam leválasztani, de kérdés, hogy van-e haszna ennek a leválasztásnak.
Ezen agyalok egyébként magam is, de még nem jutottam előrébb. Még nem csináltam ilyet.Disztro terén első körben tuti valami sabayon-ból visszabutított rendszer lesz, mert azt megismertem az utóbbi időben. Talán később Gentoo.
Legjobb lenne valami x86-os minimális fogyasztású PC, de nem tudom, hogy ha 3-4 kamera képét ráküldöm, akkor mit szól majd hozzá egy brazos vagy atom.

És az sem mindegy gondolom, hogy linux alatt melyik rendszernek működnek jól az energiatakarékos üzemmódjai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Képregény topik
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest