Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Egyébként a slax-al próbálkoztam a weblapjukról lehet kiválogatni mi kerüljön a live cd-re, bár a modulok igencsak trehányak soknál nem figyelnek a függőségekre, szerencsére akadt egy olyan gparted modul ami minden függőséget tartalmazott kivéve egy valamit, de arra is volt modul, így el is indult a gparted a live rendszerről. Sajnos a slax nagyon régi a kernel 2009-es, a benne levő kde és firefox is öreg már, a régi kernel miatt net nem működött. Viszont pozitívum hogy indításnál lehet választani ram-ba töltést így ha felállt a rendszer a boot pendrive eltávolítható, ami jól is jött mert az előlapi portokba nem tudok egyszerre két pendriveot dugni.
Most a chakra live cd-jével próbálkozok, pendriveról indítottam, ezen van net és friss kde meg rekonq, memóriába töltés opciót sajnos nem láttam pedig jól jött volna így a boot pendrive maradt elől. A hibás pendriveot pedig hátulra kellett tegyem, a dd itt is IO hibákat dobál, úgyhogy végleg kuka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladva!-Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest