Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Digitalboy
üzenetére
a cygwin a te barátod. [link]
Pazo: ha tényleg csak ismerkedni akarsz ''kockázatok és mellékhatások'' nélkül, akkor pl. egy ubuntu live-cd-t ajánlanék. hamar felismeri a hardvereket, és általában jól kezeli. egyből grafikus felülettel nyit. apró hátránya, hogy a cd-n fenn levő cuccok száma a hely miatt erősen korlátozott, de alapprogik vannak fenn.
a partícionálásról: miután leválasztottál egy 4-7gb -os cuccot (méretet csak találomra írtam, de min. 4 ajánlott, 80-ason próbára 7-nél én többet nem különítenék el), valamint egy 0,5-1gb-os partíciót swap-nek, utána bootolsz az uhu cd-ről. gondolom én... egyrészt utoljára nagyon rég telepítettem uhu 1.2-t, pontos részletekre nem emlékszem. azt tudom, hogy az ubuntunál így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Highguard új móddal próbálkozik – befutott az 5v5 raid!
- BMW topik
- PayPal
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs