Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Sziasztok!
Jelenleg Suse 10.1 van fent a gépemen. Van egy Leadtek pvr2000 hardveres tunerkártyám, amit szeretnék működésre bírni.
a problémám az, hogy kép van, hang nincs. Kerestem neten, olvastam, hogy ez vmilyen Blackbird kártya
, meg hogy vmilyen patchet kell keresni alsahoz, és azt feltenni, és csak utána lesz hang is.
Sajna nem vagyok hatalmas linux guru, de ha tudna segíteni vki hogyan bírjam rá arra, hogy hang is legyen, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gyúrósok ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, meg hogy vmilyen patchet kell keresni alsahoz, és azt feltenni, és csak utána lesz hang is.