- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
Szia!
Letöltöttem az ATI honlapjáról, amit én jónak gondoltam (kb. 30 megás telepítő file), hazavittem, betettem és ...
Megynyit egy text file-t. Annyira nem ismerem a Linuxot, hogy teljesen meg vagyok lőve, hogy kell egyáltalán feltelepíteni egy drivert az oprendszer alá.
A hiba persze hogy bennem van, de eddig ugyebár a Winhez voltam szokva.
Driver nélkül viszont se a monitor felbontását/frissítését nem tudom átállítani, és pl. alap játék alkalmazások se futnak mert hiányolják a 3D gyorsító meglétét.
Ha van türelmed (türelmetek), szívesen fogadok minden építő és tanító jellegű kritikát és tanácsot. (+ jelezd, ha küldöd amit megbeszéltünk
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mozilla Firefox
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Napelem
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)