Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Agostino #1315 üzenetére
Az élet egy állandó tanulás!
Ha tudnád, hogy én a nagy heggesztésekkor milyen balgaságokat viszek véghez ( fontos lépések kifelejtése ). Magamnak csinálom a megoldandó gondokat, lekopogom eddig nem tudtam akkora gondot okozni magamnak, ami nem lett volna megoldható.
Majd az évek megeddzenek minket, meglátod. ( Bár szerintem pont a profik tudják a legjobban bebukni a dolgokat, mert néha elfelejtik az alapokat...)
Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest