- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
na igen, csak amit moutol linux az látszik wine alatt is?

amúgy igen, ez lett volna a következő kérdésem, hogy valakinek van-e tapasztalata virtuális gép alatti játékról, mennyire terheli le a rendszert a dolog
esetleg erről a progiról van valakinek tapasztalata?:
Play On Linuxamúgy nagyobb profizmust várnék itt emberektől
visszaolvasva egyből az a válasz, h win-es játék csak windóz alatt megy és slusz-pasz amit én egyből tudok cáfolniérdemi segítséget kérek nem pedig sablon, használhatatlan válaszokat
előre is köszikülföldi nagy linuxos oldalakat is átrágva igenis vannak megoldások, csak gondoltam hátha hazai körökben is vannak tapasztalatok és jótanácsok
máskülönben ezt is majd én tesztelem ki és írok erről is egy cikket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)