Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wetomi aktív tag Egy péntek esti váratlan újraindulás óta némi gond van az egyik vinyómon lévő fájlrendszerrel. A problémám az, hogy pont a nagyobbik 2 terás az és a rajta lévő ~ 1 tera adatot nem tudom hova rakni újra partícionáláshoz, az fsck-val pedig még nem tudok mit kezdeni. Amég pedig hibás a fájlrendszer, addig nem tudom induláskor való automatikus csatolásra sem beállítani a meghajtót. Live CD-t indítva nem ír ki semmi problémát és használható a lemez. 
 Olvastam az fsck manualját, de nekem nem volt egyértelmű.A kérdésem, hogy tudok-e valamit kezdeni ezzel a lemezzel formázás és adatvesztés nélkül? A páciens lemezen emlékeim szerint létrehoztam egy kiterjesztett partíciót és azon belül egy nagy darab logikai ext3-as partíciót. 
 Ez fogad a particionáló indításakor: Nem csatolja fel a partíciót:  Ha megnézem külön a lemez adatait:  Csak este leszek a gépem a közelében, addig nem tudok próbálkozni. 
 Bármilyen segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Battlefield 6
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest