- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Hail!
Kéne nekem egy kis segítség azoktól akik jól ismerik a linux oprendszereket, a következő dologban:
Kéne nekem v.mi CD-ről futtatható linux, lehetőleg grafikus felülettel, amiben tudnék szintén grafikus felületű videó lejátszó progit futtatni ami ismeri az XviD -et és támogatja az srt formátomú feliratot. Remélem nem sok az elvárásom
A gép amire ez kellene egy 700 Mhz -es Pentium 256 MB SDRAM -al, 40GB merevlemezzel, amin egy Windows XP van, ha inden igaz NTFS fájlrendszer. Ezért mindenképp olyan linux kéne ami lehetőleg nem kever be a már ott lévő windowsnak.
Az a baj, hogy windows alatt nem lehet a gépen rendesen XviD formátumban lévő videókat lejátszani, mert BSplayer-ben vagy szaggat, vagy totál desync lesz. VLC media player -ben a kép/hang tökéletes, csak a feliratból nem hajlandó az összes sort megjeleníteni. Más lejátszó programokkal is hasonló problémák vannak, képtelen vagyok rájönni, hogy miért, elvileg a gépnek elégnek kelenne lennie ehhez. Legszívesebben újraraknám a rendszert (mert nem tudom aki telepítette mit hogyan csinált), de ez sajnos nem lehetséges.
Szóval remélem van v.mi linux orvosság a problémára
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest