- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Harcmezőre termett az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Üdv! Még kezdő vagyok, párszor már próbáltam a Linuxot és tetszett is de valahogy mindig visszakerült a Windows
A kérdésem ez lenne: Nem szeretem a Windows-t (egyiket sem) és szívesen használnék Linuxot, de van elég sok program ami nekem kell, sőt játszani is sokat szoktam. Néztem videókat, hogy Linuxon is lehet játszani de nekem sosem sikerült megoldanom. Szóval a lényeg, hogy tudtok olyan Linuxot ajánlani ami szerintetek a legjobb és tudnék rajta futtatni mindent ? (nagyrész windows-os progik) Vagy felejtős ?Egyébként a konfigom:
- Intel Celeron E3300 3GHZ 2mag
- 3GB DDR2 ram 800mhz
- Nvidia GTS250 1GB(csak mert nemtudom, hogy linuxon mekkora a játékok gépigénye)
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest