Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello!
Nagy kérdés. Valakinek sikerült-e már beüzemelnie Leadtek WinFast TV2000 XP RM TV tunert Linuxon? A Bt878 -as verzióról van szó, (a későbbi XP Expert-ek már CX88xx -el készültek). Az RM ugyanaz, mint a sima 2000 XP, csak az FM tunere van letiltva.
Nekem most lett egy ilyenem, és bár a bttv megtalálja, a dmesg szerint nincs audio eszköz a kártyán :
[ 28.794963] bttv0: audio absent, no audio device found!
[ 28.802330] tuner 0-0061: chip found @ 0xc2 (bt878 #0 [sw])Többféle tunerrel kipróbáltam, a default 5-össel képet sem ad, card=34, tuner=38 esetén van kép, de Tvtime-al nem lehet csatornát váltani, (viszont mplayerrrel ha megadom neki a frekit, akkor a kívánt frekiről jön az adás...
)
Hang meg sehogyan sincs.
Korábban láttam a kártyát XP alatt működni, szóval hardverileg teljesen jó.
Ha valakinek van tapasztalata, annak örülnék ha meg tudná osztani
Köszi!(Ja igen, 10.04-es Ubiról van szó, de megnéztem 9.10 livecd alatt is, ugyanezt dobja a dmesg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Riasztó topik
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest