Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hello,
Tekergetem a gépemet, és sok év után megint belenéztem a bios beállításokba, és kapásból felvetődött bennem két kérdés.
1. Plug and Play OS: Keresgéltem itt a neten, és azt írják, hogy a linux 2.4 óta p&p, most 2.6-nál tartunk, ugye. Mégis ha beállítom a biosba, hogy p&p os-em van, akkor nem megy a hang (más működésbeli különbséget nem találtam). Miért nem? Kéne tekergetni a linux konfigját, hogy jól plugoljon és pléjeljen??? Ha a bios állítgat, akkor meg működik, utána felismeri jól a cuccokat a linux.
2. ACPI support: három közül választhatok: v1.0, v2.0, v3.0. Ennek is próbáltam utánakeresni, itt van egy hosszú írás róla. Ők a v3.0-ra hvatkoznak, akkor gondolom érdemes azt beállítani a biosban is, ugye? Eddgi 1.0-án ment, átkapcsoltam, és semmi változást nem tapasztaltam... Mondjuk gondolom desktop gépnél ezek annyira nem relevánsak, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest