- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Rickazoid addikt válasz  Jester01

üzenetére Jester01

üzenetéreKöszi, ezen elindulva már megtaláltam a megoldást. Egy nomodeset a kernel paramétereihez és a konzolos probléma megoldva. Egy újabb funkció, amit nem támogat az ATI driver, mért nem vagyok meglepve?  Mondjuk az fura, hogy ezt valami aktiválta nekem, telepítettem már Arch Linuxot más gépen is, de sose találkoztam ezzel a jelenséggel, nVidia kártya esetében se, hogy bootolás közben váltson felbontást. Mondjuk az fura, hogy ezt valami aktiválta nekem, telepítettem már Arch Linuxot más gépen is, de sose találkoztam ezzel a jelenséggel, nVidia kártya esetében se, hogy bootolás közben váltson felbontást.Más disztribúciók alatt működik a VirtualBox utóbbi pár verziója (akár az OSE, akár a zárt)? Egy ideje már küszködök vele, mostanában csak első leállításig működik egy rendszer vele, utána nem indul többé el, a konfigurálás ablaka percekig nyílik meg, akárcsak maga a VirtualBox, sőt, le sem áll, miután bezártam, egy process továbbra is fut, amit úgy kell kilőnöm, de eközben semmi hibaüzenetet nem kapok. Megpróbáltam a .run-t telepíteni, ilyenkor viszont egy halom hibaüzenetet kaptam, miszerint: 
 dkms.conf: Error! No 'DEST_MODULE_LOCATION' directive specified.
 dkms.conf: Error! No 'PACKAGE_NAME' directive specified.
 dkms.conf: Error! No 'PACKAGE_VERSION' directive specified.
 dkms.conf: Error! No 'DEST_MODULE_LOCATION' directive specified.
 dkms.conf: Error! No 'PACKAGE_NAME' directive specified.
 dkms.conf: Error! No 'PACKAGE_VERSION' directive specified.
 Error! Bad conf file.
 File: /var/lib/dkms/vboxdrv/3.2.6/source/dkms.conf does not represent
 a valid dkms.conf file.És ezt ismételgeti párszor, majd VirtualBox has been installed successfully. A wine-nal is hasonló problémáim vannak, hibaüzenet nélkül szimplán nem indul, illetve egy process elindul, de nem nyit meg semmit, se a winecfg-t. Viszont ha rootként próbálom, akkor működik, ahogy kell. Annyit szórakoztam már az ATI driver vagy az X frissítése után a rendszer darabokból történő sokszori felállításával, hogy lehet kezd kicsúszni a kezemből. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mondjuk az fura, hogy ezt valami aktiválta nekem, telepítettem már Arch Linuxot más gépen is, de sose találkoztam ezzel a jelenséggel, nVidia kártya esetében se, hogy bootolás közben váltson felbontást.
 Mondjuk az fura, hogy ezt valami aktiválta nekem, telepítettem már Arch Linuxot más gépen is, de sose találkoztam ezzel a jelenséggel, nVidia kártya esetében se, hogy bootolás közben váltson felbontást.