Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Szóval kezdeném ott hogy szeretnék linuxot használni. Kis böngészés után kiválasztottam számomra a suse linux-ot. Letöltöttem és kiírtam dvd-re, de telepítés közben kb. a félénél lefagy. Már kétszer próbáltam. Olvastam egy-két helyen, hogy mitől is lehet ez. És az olvasottak alapján látom, hogy a linux nagyon hardwer igényes, szóval ami winbe jó az linux-ba már lehet,h nem. Memória teszten átment, DVD olvasó/íróval szerintem nincs baj, Ide kábel is szerintem jó. De akkor mégis mi lehet a baja, miért fagy be nekem? Esetleg tudtok olyan programot amivel le tudom tesztelni a DVD olvasómat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest