- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
SirRasor #32018 üzenetére
Játéka válogatja.
Egy szimnek illene kezelnie a különböző autók különböző kormányait.
Dirt Rallyban is van 60-as, 70-es évekbeli autó, ahol még az 1080°-os kormány volt a divat, és van WRC, ahol meg az 540. Nem állíthatod be a profilerben egyiket sem, mert akkor a másik fajta autóval nem fog rendesen menni.
Codemastersék meg bekaphatják. Több darab megvan nekem az F1 sorozatból, de mindegyikben máshogy kell bekonfigolni a kormányt, szaturációt rányomni, profilerben 270°-t beállítani pl. az F1 2013-hoz, de az a 2017-hez használhatatlan vacak.
Assettoban, Project Carsban, Raceroomban viszont nem kell profilerezni, mert azok fel vannak készítve az egyes autók eltérő kormányszögeire. -
frelife
aktív tag
válasz
SirRasor #32016 üzenetére
Assistok 1- max 3 ha lehet manuális váltás a sebesség fokozatok nagy része 2-3asban van. Ott lehet becumizni hogy akkor jo a kanyar sebesség ha tudod huzatni 2ben a hosszuakat 3 ban. Az automata nem jo rá. De sok sikert. Egy baromi jo játék lett az 1hez képest.
ha tudsz szerezz kéziféket.
-
frelife
aktív tag
válasz
SirRasor #32014 üzenetére
Gratula a cucchoz. A max assist lassít!
Meg nem érzel ugy semmit. 0 assist mellet told freeplayben. Igy szokod meg. Ugyanis az assist csal, elcsalja az irányitást, behuzza a kormányt vagy automatán a másik irányba tol, ezzel elrontja az amit épp te tennél és majd azt tapasztalod hogy irányithatatlan lesz. -
frelife
aktív tag
válasz
SirRasor #29657 üzenetére
Atesz a hardverapro-rol most irt,vasárnap meg van a cockpitem. Azc rősített kivitel. Most ülést nézegetek(bontottat) és közben nagy a dilema.
Mert azért a pénz is számit.Logitech g920
Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod Versenykormány
Fanatec
A Fanatec bazi drága,a TM-nek állitolag szarabb a pedálsora mint a Logitechnek.
Logitech már volt,imádtam de nincs hozzá kézifék meg egyebek,ugyhogy jobbat vennék. De melyiket is? -
Danecay
addikt
válasz
SirRasor #29646 üzenetére
Szerintem újonnan kizárásos alapon:
Thrustmaster TMX
vagy
Thrustmaster 150 RS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest