Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
iracing formun is van külön sale-buy topic, nem spamelheted bárhova a reklámodat.
Eddig egy betüt nem írtál a diy pedálépítésedről, pedig senki nem mondta, hogy ne irjál, de reklámodról már jópár poszt születettbiker is árulja a saját készítésű cuccait a hardveraprón, de mégse spammeli a topikot, és csomó más témában hasznosan szól hozzá. ebből eddig nálad semmi nem volt, csak a reklám...
-
Laby
őstag
Nem akartam átállni a másik oldalra, mert az előző eltiltásodnál én sem értettem, hogy mi szükség van rá, de ha most rossz zsaru akarok lenni, akkor jelenleg mi tart vissza, hogy hidraulikus DIY építésről vagy közvélemény kutatásról beszélj a saját boltotok reklámozása helyett?
Reklámozás pörög, amiért még ki sem hűlt az eltiltásod, ugyan úgy folytatod. Ha ezt a fórumot akarod használni, remélhetőleg nem csak reklámozás miatt (aminek mindannyian örülnénk), akkor el kell fogadnod hogy itt ilyen szabályok szerint működtetik a fórumot.(Nem vagyok fórum admin, se nem feljelentős emberke, csak láthatóan nem érzed az egyensúlyt, pedig ha nem ilyen pacekba dobnád be a reklámot jó eséllyel egyszer sem kapnál eltiltást.)
Személy szerint ha mérlegre állítom, hogy hány reklámot és marketinget olvashattam tőled, és mennyi kézzel fogható frankó objektív infókat, akkor szerintem egyelőre erősen a marketing felé leng ki a mérleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Exkluzív órák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest