- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian360
őstag
iracing formun is van külön sale-buy topic, nem spamelheted bárhova a reklámodat.
Eddig egy betüt nem írtál a diy pedálépítésedről, pedig senki nem mondta, hogy ne irjál, de reklámodról már jópár poszt születettbiker is árulja a saját készítésű cuccait a hardveraprón, de mégse spammeli a topikot, és csomó más témában hasznosan szól hozzá. ebből eddig nálad semmi nem volt, csak a reklám...
-
Laby
őstag
Nem akartam átállni a másik oldalra, mert az előző eltiltásodnál én sem értettem, hogy mi szükség van rá, de ha most rossz zsaru akarok lenni, akkor jelenleg mi tart vissza, hogy hidraulikus DIY építésről vagy közvélemény kutatásról beszélj a saját boltotok reklámozása helyett?
Reklámozás pörög, amiért még ki sem hűlt az eltiltásod, ugyan úgy folytatod. Ha ezt a fórumot akarod használni, remélhetőleg nem csak reklámozás miatt (aminek mindannyian örülnénk), akkor el kell fogadnod hogy itt ilyen szabályok szerint működtetik a fórumot.(Nem vagyok fórum admin, se nem feljelentős emberke, csak láthatóan nem érzed az egyensúlyt, pedig ha nem ilyen pacekba dobnád be a reklámot jó eséllyel egyszer sem kapnál eltiltást.)
Személy szerint ha mérlegre állítom, hogy hány reklámot és marketinget olvashattam tőled, és mennyi kézzel fogható frankó objektív infókat, akkor szerintem egyelőre erősen a marketing felé leng ki a mérleg.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest