- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pointer4
tag
válasz
guftabi96 #38572 üzenetére
Nem lehet, hogy kipróbáltál egy DD kormányt valahol, és most azt várod el a szíjas rendszertől? Mert az lenne egy nagy ugrás. Ott van piszok nagy erő, és baromi, de tényleg baromi gyors. Ott kezd el igazán meglepődni az ember, hogy baze, ezt én meg tudtam fogni ???
A szíjas egy kis ugrás ebben a tekintetben a fogaskerékhez képest. Ha van egy jól bejáratott G27-ed, akkor megértem, hogy nem ég és föld a különbség a T300-al, és ahogy mondtad, a pedál az kicsit visszalépés. -
kozmy
őstag
-
válasz
guftabi96 #38572 üzenetére
nem tudom belőni az ffb háklidat abban a koordinátarendszerben, ahol a g27 bizonyos játékokkal használhatatlan, de a t300 mégse megtartós....
basszus, én nem gondolom magam háklisnak, a force ex-el is elkörözök a mai napig, de a t300on csupán egy pár centivel nagyobb perectől is "könnybelábadt" anno a szemem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest