- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
neilszab #2866 üzenetére
Jó, az hozzátartozik ám, hogy én alapvetően maximalista vagyok, és mindennél jobban rühellem a félkész munkát és a trehányat, főleg ha fizetek érte (kivéve ha én csinálom, mer azt magamnak mindig megtudom magyarázni
). Talán annak aki csak olvassa szőrnyűnek tűnhet az amit írok (azis), de mint látható csak nekem vannak ilyen problémáim... Namind1, MM-ben most GT5 promóció megy DFP-vel, szal aki ilyent akar venni az látogasson el a helyi MM-be és próbálja ki!
(Engem GTL-ben már kivisz a világból, mert csak finom mozdulatokkal lehet menni)Azaz EX-es leírás asszem arra volt jó, hogy a fogaskerekek ne csússzanak meg egymáson vagy nemtom, ha picit jobban feszülnének talán itt is segítene, de közben átgondoltam a dolgot és arra jutottam, hogy gépész nélkül nem szedem szét, mer annak, hogy ránézek és megállapítom, hogy közöm nincs hozzá, semmi értelme. De persze ha sikerül alkotni vmit akkor le pötyögöm ide.
RBR-ben megkell csinálni a school-t, rohadt sokat megtanít, hogy hogyan kell fék+gázzal beesni a kanyarba vagy csak gáz elvétellel vagy kézifékkel. Meg még egy csomó hasznos fogást részletesen elmagyaráz/megcsináltat. De rohadt jó ez a rally, iszonyat részletes az FFB is, minden kis ágat lehet érezni, nagyon ott van na. Amúgy ja, letörölte a mosolyt az arcomról az első kör, mer ugye elsőre kinek kell az iskola?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest