Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Scarletiel

senior tag

No volt időm játszogatni a két ünnep alatt/között az Automobilista 2-vel, meg ETS2-vel és a T248-al + VR.
    Irdatlan egy élmény az szent, máshogy nem tudom elképzelni az autószimulátorozást többé. AMS2-ben nagyon vicces volt, mikor kiválasztottam egy régebbi F1-es gépet és az AI otthagyott mint a sz*rt én meg küzdöttem mint malac a jégen :DETS2-ben pedig zseniális, hogy látom a fülkét magam körül, a játék nagyon élvezetes kormánnyal, csak annyi bajom van, hogy ha menüben vagyok, akkor SteamVR-ban mindenképp át kell váltanom desktop-ra, mert az nem jön fel a szemüvegben az istenért sem, így ez a része bosszantó a többi kárpótol. Volt T300-asom az egy más világ, főleg a középreállás gyorsaságában, erőben más élmény, de maga a T248 sem gyenge, nekem ASM2-ben is 30%-ra le kellett vegyem a Gain-t, hogy tudjam mozgatni kellő sebességgel a kormányt. Persze nyilván nem a legprofibb beállításokat használom, de nagyon élvezetes "vezetgetni" így. Majd egyszer idővel eljutok arra a szintre, hogy nem csúszok ki minden körben egyszer, meg időben felmérem a féktávokat :D

Új hozzászólás Aktív témák