- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
No volt időm játszogatni a két ünnep alatt/között az Automobilista 2-vel, meg ETS2-vel és a T248-al + VR.
Irdatlan egy élmény az szent, máshogy nem tudom elképzelni az autószimulátorozást többé. AMS2-ben nagyon vicces volt, mikor kiválasztottam egy régebbi F1-es gépet és az AI otthagyott mint a sz*rt én meg küzdöttem mint malac a jégenETS2-ben pedig zseniális, hogy látom a fülkét magam körül, a játék nagyon élvezetes kormánnyal, csak annyi bajom van, hogy ha menüben vagyok, akkor SteamVR-ban mindenképp át kell váltanom desktop-ra, mert az nem jön fel a szemüvegben az istenért sem, így ez a része bosszantó a többi kárpótol. Volt T300-asom az egy más világ, főleg a középreállás gyorsaságában, erőben más élmény, de maga a T248 sem gyenge, nekem ASM2-ben is 30%-ra le kellett vegyem a Gain-t, hogy tudjam mozgatni kellő sebességgel a kormányt. Persze nyilván nem a legprofibb beállításokat használom, de nagyon élvezetes "vezetgetni" így. Majd egyszer idővel eljutok arra a szintre, hogy nem csúszok ki minden körben egyszer, meg időben felmérem a féktávokat
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Asus Rog Strix G16
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest