Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frelife
aktív tag
válasz
MPowerPH #30909 üzenetére
Azt tudtad hogy ha már realitás akkor az ülést az emberre állitják? No nem egy track day autoban mert abba mindenki beleül, de otthon azért nincs g terhelés ami kizárja hogy nem vehetsz csak fix ülést...
Amugy azt tudtad hogy egy merev rally ülésnek 3°dőlése van? Ja nem tudtad?Én hülye.
Megint igyekeztem valakinek segiteni mert fáj a háta, gondoltam segitek.. Erre leoltasz.. Gratula
M
Mellesleg a nagy margóra, téged mi zavar? Az elköktött millió? Amugy nincs fél milla se az enyim. De ha lenne se.. És én pl a realitást a kormánytol, pedáltol várom a többi a kényelmet és az élményt segiti. Ennyit erről. Asszem befejeztem ezt a fórumot! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest