- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frelife
aktív tag
válasz
MPowerPH #30909 üzenetére
Azt tudtad hogy ha már realitás akkor az ülést az emberre állitják? No nem egy track day autoban mert abba mindenki beleül, de otthon azért nincs g terhelés ami kizárja hogy nem vehetsz csak fix ülést...
Amugy azt tudtad hogy egy merev rally ülésnek 3°dőlése van? Ja nem tudtad?Én hülye.
Megint igyekeztem valakinek segiteni mert fáj a háta, gondoltam segitek.. Erre leoltasz.. Gratula
M
Mellesleg a nagy margóra, téged mi zavar? Az elköktött millió? Amugy nincs fél milla se az enyim. De ha lenne se.. És én pl a realitást a kormánytol, pedáltol várom a többi a kényelmet és az élményt segiti. Ennyit erről. Asszem befejeztem ezt a fórumot! Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest