- Milyen asztali médialejátszót?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz pCarsHungary #22188 üzenetére
köszönöm, hogy betetted, élvezettel olvastam!
nagyon tanulságos is, mostanra egészen megszoktam, hogy minden fanatec juzer leírás kényszerűen kitér a gariztatásra is (nekem is volt fanatecem és nekem is volt velük dolgom, természetesen...)- elképesztő igénytelenség a "20 féle imbusz", a meghibásodások mellett ez azt erősíti az emberben, hogy az egész cég egy kókler banda, a kormányaik pedig gyorsban összegányolt ipari hulladékok. csak "sajnos" van ott egy zseni is, aki az ffb érzetért felel, emiatt "megkerülhetetlen" lett a márka
(- sose fogok túllépni rajta, hogy emberek 600 ezres kormányokkal xboxon igénytelenkednek a homályos, szarfrémes pCars-al. könyörgöm, menjen már át a banda ps4-re legalább, ha a konzol "kötelező" a 360 és a forza koszakotokban még értettem, de manapság?! jön az assetto is, érzésre az is nagy pofon lesz az ms konzolján szimezőknek...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest