- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
Ha elég profi lennék, akkor persze vaamilyen aurdinos, vagy más mikrokontroller alapú célhardvert építenék, de nem vagyok az.
Nagyon nagy feladat lenne nekem, hogy a bejövő adatok feldolgozására írjak valami programot, ami aztán logolja azokat, és valami vezeték nélküli kapcsolaton küldi úgy hogy egy mobil eszközön valami emberi formában megjelenítsem. Viszont a raspi gpio portjához van kismillió kész kód, amiket egyszeru használni, aztán az adatok feldolgozására csak összehozok valami programocskát, ami aztán egy valamilyen kész linuxos webszerveren keresztül "küldi" az adatokat amit egy böngésző ablakban meg tudok nezni.De nézegettem azóta más megoldásokat is, pl a ti launchpad szimatikus, amihez van felhőalapú háttérszolgáltatás, és eleg egyszerűnek tűnik a használata.
Most először raspival kisérletezek, aztan meglátom, szerencsére elég olcsó cucc, így ha nem válik be, nem buktam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon nagy feladat lenne nekem, hogy a bejövő adatok feldolgozására írjak valami programot, ami aztán logolja azokat, és valami vezeték nélküli kapcsolaton küldi úgy hogy egy mobil eszközön valami emberi formában megjelenítsem. Viszont a raspi gpio portjához van kismillió kész kód, amiket egyszeru használni, aztán az adatok feldolgozására csak összehozok valami programocskát, ami aztán egy valamilyen kész linuxos webszerveren keresztül "küldi" az adatokat amit egy böngésző ablakban meg tudok nezni.