-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Egy-két #1419 üzenetére
XU4-et németből lehet venni, azon nincs vám. Egyébként nem amiatt, hanem az áfa miatt drágul meg kintről, és egyébként se éri meg Dél-Koreából rendelni, mert gyakorlatilag nulla a garancia rá onnan (talán 2 hét - 1 hónap). [link]
A XU4 nekem jó volt nodejs és pgsql futtatásra, akinek eladtam, annak nem jött be média szervernek, vagy csak nem volt kedve sokat kísérletezni vele, hanem out of the box megoldásra vágyott. Én mégis inkább valami x64 rendszerű dolgot ajánlanék szervernek. Nagyon picivel drágább csak egy minimál gép integrált processzorral, és mégis bővíthető és gép kinézete van, nem egy kábel rengeteg. Ha mégis Odroid mellett döntesz, mindenképp érdemes utánanézni, hogy valakinek megy e az, amit akarsz ugyanazzal a modellel, mert érhetnek meglepetések.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest