Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
orbitalion #275 üzenetére
Én nem akarok beleszólni, hogy a topicgazda és a topic törzstagjai mit tartsanak offnak és mit nem, de szerintem a hsz-eid többsége ide (is) való. Lehet hogy a nagyon profiknak akik kézségszinten vágják a linuxot, androidot, stb... nem kértyapc-hez valónak tűnnek az ilyen kérdések, de pl hozzád hasonlóan én is a kártyapc kapcsán találkozom a linuxal, és végülis a számítógép a hardver és szoftver együttese, ezeknek a kis gépeknek szerves része a linux és android, ezek nélkül levélnehezéknek jók csak, úgyhogy én nem látok nagy problémát a kérdéseiddel, nekem is segítenek, ráadásul a topic nem pörög annyira, hogy ha valakit mégsem érdekel itt linuxos kérdés akkor ne tudná átpörgetni. Amióta a topicot figyelem, napi 1-10 hsz születik.
De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest