Hirdetés
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Ok, szóval, tényleg megvan a gond.
A második tippem volt a helyes, táphiba, de azért leírom, mert érdekesen jött ki, aztán lőhettek.Szóval, nem a kínai gagyi okozta, hanem az, tápos usb hubot használtam és valami hülye oknál fogva az usb kábelt már kötelezőnek tekintettem. Az usb hub és a táp közös elosztóba volt dugva, és csak azt kapcsolgattam, ha akartam. Itt jött a gond, mert bár bedugtam a tápot is, olyan szar az elosztó, hogy LÖTYÖG benne a táp, ezért néha(voodoo tánc segített, tényleg), kapott áramot, néha nem. Amikor nem kapott áramot, a board akkor is elkezdett indulni, mert én hülye bedugtam az usb-otg portját is a hubba, amin kapott 5voltot, de az induláshoz az nyilván néha kevés volt neki, mert azon ha megszakad se mehet több 500mA-nél, asszem. Mondjuk, hogy sikeres indulás után miért nem fagyott bele semmibe, az rejtély, de mindenesetre bedugtam egy normális konnektorba a tápot, kitéptem az otg-t és még az andriod is elindult rajta csont nélkül.... Most erre mit lehet mondani?

Igen, totál hülye voltam, mert feltűnhetett volna az a hülye piros led, hogy jééé, az néha világít, néha meg nem. De mondjuk olimexék is megcsinálhatták volna, hogy ha úgyse megy usb portról, akkor ne is próbáljon onnan indulni, de ez már csak terelés részemről^^
Remélem jól szórakozott mindenki

Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő