- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Egy APC Back UPS ES 550 vagy valami ilyesmi neve van. Rendes szünetmentes. Akku pakkot nem vennék hozzá, nem látom értelmét. Drága, és nem sokkal többért már lehet szünetmenteset kapni. Egyelőre agyalok, hogy az asztali gépemhez vegyek egy új szünetmenteset és használjam ezt a szervernél vagy a szervernek vegyek egy kisebbet. Árban van egy többszörös szoró a kettő között. Meg jó lenne ha rendes szinuszos lenne végre az asztali gépnek, a másiknak meg teljesen jó a szögletes jel is, mert egyenáramról megy. Hát gondolom a poweroff-ot ki tudja adni. De én sleep és wakeup-ot szeretnék, ha van rá lehetőség, hogy ne kelljen odamennem hozzá, hanem magától feléledjen. Úgy tudom, hogy Odroid kernel-nél ez a feature nem igazán megoldott, legalábbis a wake up on lan biztosan nem megy még, viszont ez ugye nem lan-os ébresztés lenne. Nem tudom egyébként pontosan hogyan működnek ezek a szünetmentesek meg hogy kommunikálnak a géppel. Sosem próbáltam ilyet. Van egy Fedora-m asztalin, esetleg azzal megnézem, hogy meg lehet e csinálni valahogyan. Aztán megpróbálom alkalmazni ugyanazt a szerverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- BestBuy topik
- The First Berserker: Khazan
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Custom Gaming PC
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Mac Studio M1 Max /10C CPU/24C GPU/64GB/1TB 21 hónap garancia
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest