Hirdetés
- Nyomtató topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- RAM topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
Na akkor jövök én is a hülyeségeimmel
Megláttam ezt (A10-OLinuXino-LIME és beleszerettem, (úgy tűnt) van rajta minden ami kell, ára is korrekt, hardware is korrekt(nek tűnik). Viszont elkezdtem nézegetni, hogy miket néztem én már ki magamnak, mikor még rPi volt a projektem központjában. Egyik ezek közül egy akármilyen LCD panel, amit rPi-hez már párezer forint körül lehet kapni, touchscreen-el, 320as felbontással, 3.2" méretben. Nekem pont elég, pont jó áron kategória. De! Ezek általában SPI pineken mennek a pi-hez. Ha jól értem, ezen az olinuxino-n az uext port egy ilyen kivezetés lenne, amire lehet lcd-t, sensort, anyámkínját kötni, de konkrét infot az istennek nem találok, hogy az rPi-s, SPI-s lcd kijelzők életre kelthetők-e ezen? Ebben valaki tudna segíteni esetleg?
Mondok egy konkrét eszközt is, ez: [link]. Nekem logikusnak tűnik, hogy működnie kéne, de ez nem jelent semmitU.I: Azért nem az olimex LCD-ket nézem, met azok viszont valamiért irreálisan drágának tűnnek.
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest