Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Quentaro

tag

válasz Tegla80 #6388 üzenetére

"Kampanyoltal Te mar mindenfele,csak hat....;) "
    -- Nos, más ugyanolyan profilú (GT-s) oldalon nem...

"de amig vannak ujak,addig nincs gond. :DDD "
    -- Vannak újak, és régiek is. És ez az oldal rendesen működik, több mint 5 éve. 3 versenyünk van hetente, melyeken 10+ fő induló versenyez, 600 fő közelében van az FB oldal kedvelőinek száma, a klubunk lassan 160 tagot számlál, és több mint 30-an aktívak a weboldalon.

"+sztem " ballor " a legregebbi gt-s oldal...."
    -- Ha azt írod, hogy *.ballor.hu akkor ez így rendben van, de persze ez szőrszálhasogatás lenne, én azt írtam, hogy a GT5 (első rendes online felülettel megáldott GT) megjelenésekor a GTF volt az egyetlen aktív oldal (akkor épp a BTH meg volt szűnve - szép magyarossággal élve)...

Szerintem az számít, hogy vannak-e versenyek, és indulók - tehát hiába működik egy oldal, ha nincs versenykiírás, aktív moderáció, és indulók...
    Számtalan próbálkozás volt már, legutóbbi talán az MGTB dolog, de ha egy üzleti életben szokásos növekedési grafikonnal kellene ábrázolni az aktivitást, meredek zuhanás jellemezné azt is (pl. amikor legutóbb ránéztem az oldalukra, még több forduló eredményeivel, és a végeredménnyel is volt restanciájuk - ez így nem vehető komolyan)!

Tudod én úgy vagyok ezzel, mint pl. az egzotikus ételekkel - mielőtt véleményt alkotsz valamiről, próbáld ki magad is! Tehát várunk téged is a többiek közé!

Új hozzászólás Aktív témák