Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quentaro
tag
válasz
Tegla80 #6388 üzenetére
"Kampanyoltal Te mar mindenfele,csak hat....
"
-- Nos, más ugyanolyan profilú (GT-s) oldalon nem..."de amig vannak ujak,addig nincs gond.
"
-- Vannak újak, és régiek is. És ez az oldal rendesen működik, több mint 5 éve. 3 versenyünk van hetente, melyeken 10+ fő induló versenyez, 600 fő közelében van az FB oldal kedvelőinek száma, a klubunk lassan 160 tagot számlál, és több mint 30-an aktívak a weboldalon."+sztem " ballor " a legregebbi gt-s oldal...."
-- Ha azt írod, hogy *.ballor.hu akkor ez így rendben van, de persze ez szőrszálhasogatás lenne, én azt írtam, hogy a GT5 (első rendes online felülettel megáldott GT) megjelenésekor a GTF volt az egyetlen aktív oldal (akkor épp a BTH meg volt szűnve - szép magyarossággal élve)...Szerintem az számít, hogy vannak-e versenyek, és indulók - tehát hiába működik egy oldal, ha nincs versenykiírás, aktív moderáció, és indulók...
Számtalan próbálkozás volt már, legutóbbi talán az MGTB dolog, de ha egy üzleti életben szokásos növekedési grafikonnal kellene ábrázolni az aktivitást, meredek zuhanás jellemezné azt is (pl. amikor legutóbb ránéztem az oldalukra, még több forduló eredményeivel, és a végeredménnyel is volt restanciájuk - ez így nem vehető komolyan)!Tudod én úgy vagyok ezzel, mint pl. az egzotikus ételekkel - mielőtt véleményt alkotsz valamiről, próbáld ki magad is! Tehát várunk téged is a többiek közé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro