Aktív témák

• Revoltec.de

csendes tag

válasz Salvatore #72 üzenetére

Először is:A dvd teljesen tökéletesen működött.persze mindenki ezt írná.Tudom ez neked nem mentség.Viszont ha megnézed én megírtam hogy FS notikba pakolták ezt a tipust.ettől függetlenül ez egy Acerben volt legutóbb használlva.Sokat segítene ha megírnád mit jelent az ponosan nálad hogy nem működik.és hogy miben próbálltad ki.Az előlapot tényleg Qrvára elba@tam.Kicsit kapkodva ment a csomagolás és kimaradt belőle.Ráadásul nem is én adtam fel.egyértelmű hogy hétfőn küldöm borítékban az előlapokat.Sőt ha megírod milyen notiba akarod rakni, lehet tudok pont belevalót is szerezni.A működéssel kapcsolatban csak aztudom ismét mondani hogy semmi baja nemvolt.A postán sem hiszem hogy megsérülhetett volna.lévén azthiszem elég korrekt volt a csomagolás.Egyenlőre anniyt tudok írni hogy a ''Kompatibilitási'' gondot, ha az lesz sajnálom.Akkor nemtudok érted tenni semmit.mivel linkeltem képet, megírtam pontos tipust, stb.Tehát nemhinném hogy zsákbamacskát árultam.Az a te dolgod lett volna hogy utánajárj hogy megfelel e neked.Ha viszont bebizonyosodik hogy rosz volt a cucc, minden költségedet téríteni fogom.javíttatást, bármit.persze számla és pontos hibaleírás ellenében.nyugodtan felmerem ezt ajánlani lévén nem adtam el rosz dvd-t neked.tehát válasz a lehetőségek közül.Biztósíthatlak hogy maximálisan Partner vagyok a dolog megoldásában:R

Aktív témák